2013. szeptember 17., kedd

Mindenféle...

"Rohan az idő"...sok tervem volt a nyárra...nem mindent sikerült, sikerül megvalósítani...kevesebbet varrtam (foltot)
Végig takarítottam az összes szekrényt...gardrób frissítést tartottam...ami két éve csak ott áll a szekrényben, azt kiraktam...kétfelé válogattam a ruhákat...volt amelyiknek esélyt adtam még, volt amit bezsákoltam és jótékonysági célra felajánlottam.


Ezt a bejegyzést még a nyár közepén kezdtem el írni...Azután az Édesapám kórházba került. Tíz napig volt ott. Az ápolási osztályra akarták áttenni, nem engedtem. És nagyon jól tettem...egy hét múlva, amikor visszamentünk ellenőrzésre, megjegyezte a főorvos:"Ki van pendülve a papa!" Magamba gondoltam, de ez nem a ti érdemetek. Nem akarom részletezni, szörnyű tíz nap volt. Volt nagyon aranyos, kedves, segítőkész ápolónő, de volt olyan is akit... Segítséget kértem az egyik nap, a válasz: "csak nem képzeli, hogy a papa minden egyes szavára ugrunk!" Megjegyzem öt beteg volt az egész osztályon.
Sorolhatnám rossz tapasztalataimat...inkább nem teszem.
Édesapám most is kórházban van...egy másik osztályon...mintha nem is ugyan abban a kórházba lenne!
Már a betegek megszólítása is teljesen más! Mindenkit a keresztnevén szólítanak. Kedvesek, segítőkészek...azon vannak, minél hamarabb felépüljenek a betegek és saját otthonukba távozzanak.

Remélem, Édesapám is minél hamarabb hazajön!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése