A befőzés az idén sem maradhatott el.
A bodzaszörp készítéssel kezdtem...a rozé árnyalatú is bodza :-))) Tavaly utoljára, szederszörpöt készítettem. Szépen megfestette a textil zsákot, amit fehér vászonból varrtam.
A nagy sietségben, ezt vettem elő az első adag bodzához. El nem rontotta, csak szép színe lett tőle.
Ezután következett az eper, a ribizli és a meggy.
És az idén a meggymagokról sem felejtkeztem el.
Citromsavas vízben kifőztem, megszárítottam...és hamarosan meggymag párnák készülnek belőle.
A sárgabarackdzsem sem hiányozhat a kamrából...
Az idén mangós barackdzsemet is főztem be.
Már érik a szeder...az első adagból, befőtt készült.
Nagyon kicsi a kamránk , de igyekszem mindennek helyet találni.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése